A Reinhoch választéka a tehergépkocsik, a mezőgazdasági- és munkagépek szegmenseire is kiterjed

A Reinhoch kínálata eddig főként az EU útjain közlekedő legtöbb személygépkocsihoz való felfüggesztés és kormánymű-alkatrészeket tartalmazott. A Reinhoch folyamatosan bővíti kínálatát a teherautók, mezőgazdasági- és munkagépek alkatrészeivel.

A tehergépkocsik szegmensében a Reinhoch márka széles választékkal rendelkezik, többek között olyan alkatrészekkel, mint:

  • Nyomtávrudak és nyomtávrúd gömbfejek (a nyomtávrúd felelős a kormányműnek a kerék elfordításakor keletkező mozgásának továbbításáért),
  • nyomtávvezérlő kar (az oldalirányú és hosszirányú erőket elnyelő alkatrészek),
  • stabilizátor rudak (a stabilizátorokkal együtt csökkentik a karosszéria oldalirányú dőlését kanyarodáskor
  • gumi-fém elemek (csökkentik a szerkezeti elemeken keresztül továbbított rezgéseket és zajokat),
  • A kormányzás csillapítói (a haszongépjárművekben, például teherautókban és buszokban használt, az első és hátsó tengelyen lévő lengéscsillapítók (más néven szervokormány-aktuátorok) kulcsszerepet játszanak a nehéz tehergépjárművek vezetésének segítésében a simább és pontosabb vezetés érdekében).
Választék Reinhoch

Az off-highway szegmensben a Reinhoch jelenleg kormánymű-alkatrészeket kínál, de a kínálat bővítésén folyamatosan dolgoznak.

A tehergépkocsik és pótkocsik felfüggesztésének fontos kritériuma a rendszeres karbantartás és szervizelés. Az elhasználódott alkatrészek cseréjével és a rendszeres kenéssel, valamint a felfüggesztés beállításával járművét jól karbantarthatja, és biztosíthatja a biztonságos közlekedést. A felfüggesztés hibás vagy sérült alkatrészei rosszabb vezetési körülményekhez, kormányzási nehézségekhez és balesetveszélyhez vezethetnek. Innovatív szemléletének köszönhetően a Reinhoch folyamatosan új technológiákat és anyagokat vezet be a gyártásba. A Reinhoch fejlett gyártási eljárásokat alkalmazva biztosítja, hogy minden egyes termékét kiváló minőség jellemezze, és megfeleljen az igényes ügyfelek elvárásainak.

Választék Reinhoch

Miért érdemes a Reinhochot választani?

A Reinhoch alkatrészeket gyártó valamennyi gyár az IATF 16949 irányelvek szerinti tanúsításon esik át, ami nemcsak a minőségről, hanem az irányításról, a gyártásszervezésről és a termékazonosításról is biztosítja a vásárlókat.

A gyártási szakaszban az alkatrészeket szigorú vizsgálatoknak vetik alá a szilárdság, az anyagszerkezet és a kémiai összetétel ellenőrzése céljából. Ezért könnyen ellenőrizhető az időjárásállóságuk, és az, hogy hogyan bírják a legnehezebb útviszonyokat.

Az Intermeko Europe független laboratóriumaiban végzett vizsgálatok a következőkből állnak:

  • szilárdsági vizsgálatok,
  • anyagszerkezeti vizsgálatok,
  • kémiai összetétel-vizsgálatok,
  • időjárásállósági vizsgálatok,
  • keménységvizsgálatok.

Ezek alapján a Reinhoch termékek legmagasabb minősége megerősítést nyert.

A fent említett tesztek és tanúsítások nemcsak azt biztosítják, hogy a vásárló a legmagasabb minőségű terméket kapja, hanem az adott alkatrész összetételében és tulajdonságaiban is garantálja a csereszabatosságot.

A Reinhoch alkatrészek megvásárlásakor minden vásárló biztos lehet abban, hogy az OE termékekhez hasonló, legmagasabb minőségű terméket kap rendkívül kedvező áron. Meggyőződésünk, hogy a Reinhoch termékek választása esetén továbbra is hűséges marad a márkához.

Választék Reinhoch

A Reinhoch termékek széles választékát megtalálja az Inter Cars telephelyein, valamint az E-Catban az Inter Cars Online katalógusában.